Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων

Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων
Συλλογικά, μαχητικά για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος των ΕΒΕ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ




ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

25/2/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Να παρθούν τώρα ΜΕΤΡΑ για την άμεση ανακούφιση των εργατικών - λαϊκών οικογενειών από την Δημοτική Αρχή Ηρακλείου.


          Βρισκόμαστε σε παρατεταμένη οικονομική κρίση και η κατάσταση των εργαζόμενων, των άνεργων, των αυτοαπασχολούμενων, των φτωχών αγροτών, γυναικών και της νεολαίας είναι πολύ δεινή. Τα προβλήματα διατροφής, η ανεργία, οι φόροι και τα χαράτσια, τα δάνεια, η εκπαίδευση των παιδιών, η ανύπαρκτη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας συσσωρεύονται στις πλάτες μας. Η δημοτική αρχή έχει επανειλημμένα δεχτεί προτάσεις από την Λαϊκή Συσπείρωση και από τις παραπάνω κοινωνικές συσπειρώσεις για την ελάφρυνση των λαϊκών νοικοκυριών, προτάσεις διεκδίκησης από τις κυβερνήσεις. Κανένα μέτρο δεν πάρθηκε.

        Οι γραμματείες Ηρακλείου του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Βιοτεχνών και Εμπόρων, της Παναγροτικής Συσπείρωσης, του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών καθώς και Ομάδες Γυναικών της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας
ü  Έχουμε ήδη καταθέσει αίτημα προς το Δημοτικό Συμβούλιο- μέσω της Λαϊκής Συσπείρωσης- και θα παραβρεθούμε την Τετάρτη 26/2/2014 2μμ στη συνεδρίαση του ώστε να εκθέσουμε τα αιτήματα μας και να απαιτήσουμε να υλοποιηθούν.
ü  Νωρίτερα, θα παραχωρήσουμε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 26/2 1μμ στην αίθουσα Ανδρέα Παπανδρέου (Λότζια) ώστε να δημοσιοποιήσουμε τα αιτήματα μας.