Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων

Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων
Συλλογικά, μαχητικά για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος των ΕΒΕ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία στις 23 Νοέμβρη








Kάλεσμα συμμετοχής στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Χανίων την Τετάρτη 23 Νοέμβρη, στις 10.30 π.μ., ενάντια στη φοροληστεία, τα χρέη και τις κατασχέσεις, απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων.
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας την ίδια πολιτική με τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, προετοιμάζεται για τη νέα επίθεση.
Η φοροληστεία δεν έχει τελειωμό με τους νέους φόρους που έρχονται. Κάλπικη η θεωρία της "δίκαιης ανάπτυξης". Μας μιλάνε διαρκώς για το πρωτογενές πλεόνασμα και για την ανάκαμψη που ακόμα έρχεται. Τα ψέματά τους δεν έχουν τελειωμό. Την αλήθεια για το πρωτογενές πλεόνασμα την βλέπουμε στις τσέπες μας, στα άδεια ταμεία μας, στα καθημερινά λουκέτα των μικρών έμπορων και αυτοαπασχολούμενων, στη φτώχεια, στην ανεργία, στην εξαθλίωση.
Τα μέτρα που έχουν ψηφισθεί επιδεινώνουν τη θέση των μικρών έμπορων που μαζί με τους εργαζόμενους και τους μικρούς αγρότες είναι μόνιμα και σταθερά στο στόχαστρο της κυβερνητικής επίθεσης. Τα κατασχετήρια σφίγγουν τη θηλιά, στραγγαλίζοντας οικονομικά δεκάδες συναδέλφους, αφού κινδυνεύουν με κατασχέσεις αν δεν πληρώσουν ή δεν ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Ενώ νέα μέτρα θεσπίζονται και νέα κυβερνητική επίθεση ετοιμάζεται.
Δεν συμβιβαζόμαστε με τη φοροληστεία! Απαιτούμε:
- Άμεση ένταξη των αυτοαπασχολούμενων, εμπόρων στο αφορολόγητο όριο. Αύξησή του στις 20.000, με προσαύξηση 5.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο μέλος.
- Να καταργηθούν οι ληστρικοί φορολογικοί νόμοι και τα χαράτσια που τσακίζουν το ήδη λεηλατημένο εισόδημά μας από το πρώτο ευρώ. Να πληρώσει εδώ και τώρα το μεγάλο κεφάλαιο, αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων προοδευτικά στο 45%.
- Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι διώξεις και οι κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, επαγγελματικού εξοπλισμού, επαγγελματικής στέγης, μεταφορικών μέσων, τραπεζικών λογαριασμών. Άμεση διαγραφή τμήματος των χρεών, τόκων και προσαυξήσεων, ευνοϊκές ρυθμίσεις για όλους τους μικρούς εμπόρους και τους αυτοαπασχολούμενους».






Συνάδελφοι Eπαγγελματίες, Bιοτέχνες, ‘Eμποροι , Aυτοκινητιστές, Συνταξιούχοι

Βάζουμε τέρμα στην αναμονή!
Απαντάμε στα ψέματα και τις υποσχέσεις της κυβέρνησης δυναμικά!


Απορρίπτουμε τις προτροπές της κυβέρνησης για υπομονή στο όνομα της επερχόμενης ανάπτυξης. Έχουν στόχο μόνο τη συναίνεσή μας μπροστά στη νέα επίθεση που ετοιμάζουν.
Όλα τα μέτρα που ψηφίστηκαν ως τώρα από την κυβέρνηση, όπως και από τις προηγούμενες, η ασύλληπτη φορολογία από το 1ο ευρώ, η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και το τσάκισμα των συντάξεων, η γενικευμένη ακρίβεια για τις οικογένειές μας, μας οδήγησαν συντεταγμένα, σε συνδυασμό με την κρίση, στην αναδουλειά, τα χρέη και τα λουκέτα. Μόνοι κερδισμένοι από τη δήθεν δίκαιη κατανομή των βαρών που υποσχόταν η κυβέρνηση, αποδείχτηκαν για μια ακόμα φορά οι μεγάλες επιχειρήσεις, τα πολυκαταστήματα. Αυτοί συγκεντρώνουν μέρα με την ημέρα την αγορά, πάνω σε τσακισμένα μεροκάματα και δικαιώματα.

Οι δήθεν διαπραγματεύσεις με το κουαρτέτο είναι πάνω σε ήδη συμφωνημένα μέτρα. Επιβεβαιώνουν ότι έρχονται νέοι φόροι και χαράτσια εις βάρος μας, νέες μειώσεις στις συντάξεις, νέα αδιέξοδα. Οι νέες ρυθμίσεις για τα χρέη για τις ατομικές επιχειρήσεις, δεν θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Θα αποδειχθούν και αυτές κενό γράμμα μπροστά στην καταιγίδα των μέτρων, των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων.

Κυβέρνηση και κόμματα που ψήφισαν το μνημόνιο, μαζί με τους συνεταίρους τους, την ΕΕ και το ΔΝΤ, δε σταματούν προκειμένου να ανακάμψουν τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Οι ηγεσίες των ΓΣΒΕΕ-ΕΣΕΕ για μια ακόμα φορά μετέχουν στις διαπραγματεύσεις μπροστά στη 2η αξιολόγηση. Οι ψευτορυθμίσεις-ασπιρίνη και τα διορθωτικά μέτρα που προτείνουν στο μείγμα της οικονομίας (άραγε για ποιες κατηγορίες ΜΜ επιχειρήσεων;), χωρίς σύγκρουση με την πολιτική της ανταγωνιστικότητας και του ευρωμονόδρομου, δεν αντιμετωπίζουν τα καθημερινά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι μικροί επαγγελματίες, έμποροι, βιοτέχνες.



Με τη στάση τους, υπονομεύουν ανοιχτά τους αγώνες. Δίνουν «χείρα βοηθείας» στην κυβέρνηση που αναζητά τη συναίνεση από τα λαϊκά στρώματα μπροστά στα νέα μέτρα που ετοιμάζει.

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Ο μόνος δρόμος που απομένει είναι αυτός του ανυποχώρητου συλλογικού αγώνα. Όλες οι άλλες «άμεσες», «ρεαλιστικές» λύσεις δοκιμάστηκαν και χρεοκόπησαν.  Επιλέγουμε το δρόμο της αντίστασης, της κοινής δράσης και της συμμαχίας με το αγωνιστικό κίνημα των εργαζόμενων, των αγροτών, της νεολαίας, των γυναικών. Χτίζουμε βήμα - βήμα τη δική μας συμμαχία απέναντι στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης, ΕΕ-ΔΝΤ, μονοπωλίων.

Διεκδικούμε άμεσα μέτρα ανακούφισης των χιλιάδων συναδέλφων μας επαγγελματιών – βιοτεχνών – μικρών εμπόρων αυτοκινητιστών.
Την κρίση, τα χρέη και τα ελλείμματα να πληρώσουν το μεγάλο κεφάλαιο που τα δημιούργησε. Οι ανάγκες των οικογενειών μας δεν μπορούν να μπαίνουν στο κρεβάτι του Προκρούστη ανάλογα με τις απαιτήσεις των μονοπωλίων.
Διεκδικούμε
·        Άμεση ένταξη των α/α στο αφορολόγητο όριο. Αύξησή του στις 20.000, με προσαύξηση 5.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο μέλος.
·        Κάτω οι φόροι. Να καταργηθούν οι ληστρικοί φορολογικοί νόμοι και τα χαράτσια. Να πληρώσει εδώ και τώρα το μεγάλο κεφάλαιο. Αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων προοδευτικά στο 45%.
·        Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι διώξεις και οι κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, επαγγελματικού εξοπλισμού και στέγης. Άμεση διαγραφή τμήματος των χρεών, τόκων και προσαυξήσεων, ευνοϊκές ρυθμίσεις για όλους τους α/α.
·        Δωρεάν υγεία-πρόνοια, πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Καμιά πληρωμή για τις υπηρεσίες υγείας.
·        Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις. Άμεση ανάκληση των βαρύτατων απωλειών των προηγούμενων χρόνων και κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων που ψηφίστηκαν πρόσφατα και τα τελευταία χρόνια.

Καλούμε τα σωματεία, τις ενώσεις ΕΒΕ, τους εμπορικούς συλλόγους και τις ομοσπονδίες των αυτοαπασχολούμενων να μπουν μπροστά, να πρωτοστατήσουν , να οργανώσουν την μαζική , αγωνιστική απάντηση στην επίθεση που δεχόμαστε.
ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2016
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Καταψήφισε την αύξηση των δημοτικών τελών




Σε καταψήφιση της εισήγησης της δημοτικής αρχής Ηρακλείου, που υποστήριξαν και άλλες παρατάξεις για αυξήσεις των δημοτικών τελών, προχώρησαν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Ακολουθεί αναλυτικά, το δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης:
«Μετά τη, γνωστή πλέον, κυβερνητική …φιλολαϊκή πολιτική, και η δημοτική αρχή του τόπου μας, θέλει να εμφανίζεται με το ίδιο …φιλολαϊκό προφίλ. Κρατάει, λέει, τα δημοτικά τέλη σταθερά (μετά βέβαια την περυσινή αύξηση). Μόνο που τα οικιακά δημοτικά τέλη έχουν εξισωθεί από τη Δημοτική Αρχή με αυτά στη ΒΙΠΕ και τον ΟΛΗ (0,85€/τμ)! Δηλαδή, όλοι είμαστε βιομήχανοι και δεν το ξέραμε!! Άσε που οι μεγαλοεπιχειρηματίες της ΒΙΠΕΗ και ο ΟΛΗ έχουν προσφύγει στα δικαστήρια προκειμένου να μην πληρώνουν ΤΙΠΟΤΑ στο Δήμο παρόλο που πληρώνουν λιγότερο από τα μισά από τους μικροεπιχειρηματίες του πρωτογενούς τομέα!
Κυβέρνηση και Δήμος, φορτώνουν με χαράτσια τις λαϊκές οικογένειες βαφτίζοντας την πολιτική τους …φιλολαϊκή! Μιλούν για χαμηλά τέλη, «ξεχνώντας» όλα τα άλλα που πληρώνει καθημερινά ο δημότης: τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, το νερό, τα πρόστιμα για τα αυθαίρετα, τέλη για να παντρευτείς, τέλη για να… πεθάνεις, κλπ. Για την «αμνησία» τους αυτή, έχουν ως τακτική να μην τα φέρνουν όλα μαζί για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο. Αν όμως προστεθούν όλα αυτά στον ΕΝΦΙΑ, στην αύξηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς κατανάλωσης, στην έκτακτη εισφορά, στην φορολογία από το πρώτο ευρώ που επιβάλει η κυβέρνηση, τότε καταλαβαίνει ο καθένας τι γίνεται. Και όλα αυτά την ώρα που η ανεργία καλπάζει, οι μισθοί εξαϋλώνονται χωρίς Συλλογικές Συμβάσεις, οι συντάξεις μειώνονται και η απόλυτη εξαθλίωση παίρνει τεράστιες διαστάσεις και στο δήμο μας. Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι η Τοπική Διοίκηση, δηλαδή η Δημοτική Αρχή, αποτελεί το μακρύ χέρι της Κεντρικής Διοίκησης του καπιταλιστικού κράτους και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί από το λαό.
Άλλωστε η σταθερότητα στα τέλη που επιβάλλονται σήμερα, στο ολοένα μειούμενο εισόδημα των λαϊκών οικογενειών, σημαίνει αύξηση, όσο κι αν δεν τους αρέσει να το πουν. Εργάζονται δε και εντατικά για την επόμενη αύξηση τους.
Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε την επισήμανση της Τεχνικής και Οικονομικής Μελέτης για την επαναλειτουργία του εργοστασίου βιοξήρανσης στη ΒΙΠΕΗ, που έχει σταματήσει να λειτουργεί από τον Απρίλη του 2014 και παρουσιάστηκε στο χθεσινό ΔΣ (7/11/2016). Γράφει ολοκάθαρα πως τα τεράστια κόστη της μονάδας αυτής (ειδικά της λειτουργίας της) θα καλύπτονται από τα ανταποδοτικά τέλη, δηλαδή θα τα μετακυλήσουν στις πλάτες των δημοτών με θεαματική αύξηση των δημοτικών τελών!
Και η «αντιπολίτευση» ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ τι κάνουν; Συμφωνούν με τον πυρήνα του προβλήματος που είναι η λεγόμενη ανταποδοτικότητα και κάνουν προτάσεις για αλλαγή συνταγής που καταλήγει όμως στο ίδιο αποτέλεσμα. Δημότες, πληρώστε!
Οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι οι μόνοι που κατήγγειλαν την συνολική πολιτική. Στα πλαίσια αυτά καταψήφισαν την εισήγηση της δημοτικής αρχής και καλούν τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τους φτωχούς ΕΒΕ και αγρότες να ξεσηκωθούν! Να παλέψουν και να κάνουν αιτήματα τους την πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για:
  • Άμεση μείωση των δημοτικών τελών και φόρων για μισθωτούς-αυτοαπασχολούμενους-συνταξιούχους και άμεση κατάργησή τους για φτωχούς, άνεργους και ευπαθείς ομάδες. Αύξηση των τελών καθαριότητας, ύδρευσης, αποχέτευσης για μεγάλες επιχειρήσεις που δρουν στα όρια του Δήμου.
  • Αύξηση τελών σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα, μεγάλα ξενοδοχεία, εμπορικούς ομίλους, τράπεζες, κλπ.
  • Αύξηση της φορολογίας της μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Κατάργηση κάθε φόρου στην πρώτη κατοικία

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Συγκέντρωση αυτοκινήτων και πορεία στο υπουργείο Μεταφορών στις 9 Νοέμβρη


Φωτό αρχείου


Συγκέντρωση αυτοκινήτων μεταξύ των Νοσοκομείων «Σωτηρία» και Γενικό Κρατικό Αθηνών και πορεία στο υπουργείο Μεταφορών πραγματοποιούν την Τετάρτη 9 Νοέμβρη στις 10.30 π.μ. οι Επιτροπές Αγώνα Ταξί της ΠΑΣΕΒΕ, συνεχίζοντας τη σταθερή αγωνιστική παρουσία και δράση στον κλάδο των ταξί.
Στην ανακοίνωση - κάλεσμα οι Επιτροπές Αγώνα Ταξί της ΠΑΣΕΒΕ αναφέρουν:
«Με σταθερό μέτωπο τόσο απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αλλά και των προηγούμενων και ταυτόχρονα διεκδικώντας λύσεις για τα προβλήματα του κλάδου που πηγάζουν από αυτή την πολιτική, προχωράμε σε συγκέντρωση αυτοκινήτων και πορεία στο υπουργείο Μεταφορών (Μεσογείων) την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 10.30 το πρωί.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία όπως και οι προηγούμενες (ΚΤΕΟ, δικαστικές διώξεις) που είχαμε οργανώσει δίνει μήνυμα ηχηρό στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που θέλουν να κρατήσουν τον κλάδο κοιμισμένο και υποταγμένο.
Αποκορύφωμα αυτής της αγωνιστικής δράσης είναι το κάλεσμα για συμμετοχή μαζί με τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 8 Δεκέμβρη 2016».
Αναλυτικά το κάλεσμα των Επιτροπών Αγώνα Ταξί της ΠΑΣΕΒΕ έχει ως εξής:
«Συνάδελφοι, δεν πάει άλλο!!
Διεκδικούμε δυναμικά αγωνιστικά το δικαίωμά μας στη δουλειά και στην επιβίωση των οικογενειών μας. Πατάμε φρένο στην πολιτική που μας εξοντώνει!!
Όλοι στη συγκέντρωση αυτοκινήτων και πορείας στο υπουργείο Μεταφορών (Μεσογείων, μεταξύ Νοσοκομείων "Σωτηρία' - Γεν. Κρατικό) υην Τετάρτη 9 Νοέμβρη στις 10.30 π.μ.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει το δρόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων.
- Διατηρεί και αυξάνει την απαράδεκτη φορολόγηση από το πρώτο ευρώ και όλα τα χαράτσια που εξαφανίζουν το εισόδημά μας (ΕΝΦΙΑ, τέλος επιτηδεύματος, ΦΠΑ, ΕΦΚ στο πετρέλαιο κίνησης).
- Βάζει "ταφόπλακα" στην Κοινωνική Ασφάλιση, τσακίζοντας τις συντάξεις μας και κάνοντας την υγεία των οικογενειών μας πανάκριβο εφιάλτη.
- Συνεχίζει την πολιτική της απελευθέρωσης στον κλάδο, ανοίγοντας δρόμο στα μονοπώλια και τις μεγάλες εταιρείες παντός είδους (UBER, τουριστικό κεφάλαιο)
Χαρίζουν γην και ύδωρ στο μεγάλο κεφάλαιο, τσακίζοντας τα δικαιώματα και τις ζωές μας. Τους απορρίπτουμε.
To θράσος τους να κάνουμε υπομονή γιατί θα έρθει η ανάκαμψη δεν έχει όρια.
Είναι οι ίδιοι που στο όνομα των αξιολογήσεων (βλ. μνημόνιο) αύξησαν τον ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης και τον ΦΠΑ στο 24%.
Είναι οι ίδιοι που ενώ γνωρίζουν ότι δεν έχουμε άλλο να πληρώσουμε, έχουν εξαπολύσει θύελλα κατασχέσεων και πλειστηριασμών.
Είναι οι ίδιοι που πιστοί στις κατευθύνσεις της ΕΕ και του ΟΟΣΑ, ετοιμάζουμε και νέο ν/σ για να επιταχυνθεί η απελευθέρωση του επαγγέλματος και να συγκεντρωθεί το έργο στα χέρια των λίγων.
Η ανάπτυξή τους έρχεται πάνω στη φτωχοποίηση και τον εκτοπισμό μας. Οι δήθεν διαπραγματεύσεις τους με το κουαρτέτο είναι δεδομένο ότι θα βγάλουν νέα μέτρα για το Ασφαλιστικό, τη δημοσιονομική πολιτική και άλλα.
Κυβέρνηση, ΕΕ - ΔΝΤ και συνοδοιπόροι
Δεν σταματάνε αν δεν τους σταματήσουμε
Ο μόνος δρόμος που απομένει είναι αυτός του ανυποχώρητου συλλογικού αγώνα. Όλες οι άλλες, "άμεσες", "ρεαλιστικές", "εφικτές" λύσεις δοκιμάστηκαν. Η διοίκηση Λυμπερόπουλου, πρωταθλητής στις συναντήσεις στα υπουργεία και τις υποσχέσεις ότι κάτι θα γίνει, βάζει εμπόδια στις αγωνιστικές διαθέσεις. Με την αποτυχημένη τακτική της αφήνει αβοήθητο τον κλάδο στη μοιρολατρία και την απογοήτευση. Από τέτοιους "σωτήρες", που μας λένε και αυτοί να κάνουμε υπομονή την ώρα που τα αδιέξοδα μεγαλώνουν, χορτάσαμε. Ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να οργανώσουν τον αγώνα μας.
Απορρίπτουμε τη λογική του συμβιβασμού και του διαλόγου που μας οδηγεί στον γκρεμό, παίρνουμε το τιμόνι στα χέρια μας, βγαίνουμε μαζικά στο δρόμο.
Διεκδικούμε:
Αφορολόγητο όριο εδώ και τώρα! Αύξησή του στις 20.000 ευρώ προσαυξημένο κατά 5.000 για κάθε προστατευόμενο μέλος. Κατάργηση όλων των ληστρικών νόμων και χαρατσιών που μας έφεραν ως εδώ.
Αφορολόγητο πετρέλαιο και αέριο κίνησης, όπως και στους εφοπλιστές.
Δραστική μείωση του ΦΠΑ στα ταξί. Κατάργησή του στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.
Καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας, εργαλείων δουλειάς. Άμεσα διαγραφή τόκων, προσαυξήσεων, ευνοϊκές ρυθμίσεις για όλους αυτοαπασχολούμενους.
Δωρεάν Υγεία - Πρόνοια, πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις, καμιά πληρωμή για τις υπηρεσίες Υγείας.
Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις, άμεση ανάκληση των απωλειών των προηγούμενων χρόνων, κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων που ψηφίστηκαν πρόσφατα και τα τελευταία χρόνια.
Κατάργηση όλων των νόμων της απελευθέρωσης που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση και στηρίζει η σημερινή.
Όλοι στη συγκέντρωση αυτοκινήτων και πορεία στο υπουργείο Μεταφορών στις 9 Νοέμβρη στις 10.30.
Η συγκέντρωση αυτοκινήτων θα γίνει μεταξύ των Νοσοκομείων "Σωτηρία" - Γενικό Κρατικό Αθηνών (επί της Μεσογείων).
Δεν υποχωρούμε! Δεν συμβιβαζόμαστε! Δεν σταματάμε!
Ενώνουμε τη φωνή μας και τους αγώνες μας με τους υπόλοιπους αυτοαπασχολούμενους και το ταξικό εργατικό κίνημα.
Συμμετέχουμε μαζικά στις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις στις 8 Δεκέμβρη