Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων

Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων
Συλλογικά, μαχητικά για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος των ΕΒΕ

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

H ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
στηρίζεται από την


Διακήρυξη
για τις εκλογές του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στις 2 - 3 - 4 Δεκέμβρη 2017


Συνάδελφε αυτοαπασχολούμενε, έμπορε, βιοτέχνη, επαγγελματία,
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, προσπαθώντας να εκφράσει τα δικά σου συμφέροντα, σου λέει,  πρώτα απ’ όλα, ότι τα Επιμελητήρια ΔΕΝ εκφράζουν τα δικά σου συμφέροντα.
Οι νόμοι που καθορίζουν τη λειτουργία τους, αλλά και οι συσχετισμοί που υπάρχουν δείχνουν ότι τα Επιμελητήρια τα έφτιαξε –με τα δικά σου λεφτά– και τα χρησιμοποιεί το μεγάλο κεφάλαιο, για να συμβουλεύει το κράτος πως θα ρυθμίζει προς όφελός του τους κανόνες του ανταγωνισμού και της επιχειρηματικότητας. Δηλαδή, το πώς θα παλεύουν τα μεγάλα «ψάρια» μεταξύ τους και  το πώς όλοι μαζί θα τρώνε τα πιο μικρά «ψάρια».
Στα Επιμελητήρια ΔΕΝ είμαστε όλοι συνάδελφοι. Μέσα είναι και ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. Οι πολυεθνικές, τα πολυκαταστήματα, οι τράπεζες, οι ναυτιλιακές εταιρίες, οι εταιρίες του χρηματιστήριου, διάφορες εταιρίες του δημοσίου, οι μεγάλες ανώνυμες εταιρίες που κυριαρχούν σε όλους τους τομείς της τοπικής οικονομίας, είναι ΜΕΣΑ στα Επιμελητήρια.
ΜΕΣΑ στα Επιμελητήρια είναι και οι παρατάξεις ή οι εκπρόσωποι του πιο μαύρου κυβερνητικού συνδικαλισμού, που το παίζουν «ανεξάρτητοι» και «ακομμάτιστοι», ενώ έκαναν ό,τι μπορούσαν τα προηγούμενα χρόνια για να εφαρμόσουν σε βάρος μας την πολιτική των κομμάτων που κυβέρνησαν, για να διαλύσουν το συνδικαλιστικό κίνημα των αυτοαπασχολούμενων, των μικρομεσαίων, να τους εμποδίσουν να αντισταθούν και να εμποδίσουν την εφαρμογή των καταστροφικών για εμάς μέτρων, που ίδιοι τα διαφήμιζαν ως «σκληρά αλλά αναγκαία». Είναι οι ίδιοι που μιλάνε σήμερα για «δίκαιη ανάπτυξη» και εννοούν την ανάκαμψη της κερδοφορίας των μεγάλων, πάνω στα συντρίμμια των δικών μας χρεωκοπιών, των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών.
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ απευθύνεται σε σένα,
ü που προσπαθείς να επιβιώσεις σε δύσκολες συνθήκες, κάτω από την κυριαρχία και την επέκταση των μονοπωλίων στην αγορά.
ü που ασφυκτιάς να πληρώσεις τους άδικους, άμεσους και έμμεσους φόρους που φορτώθηκαν στην πλάτη σου όλα αυτά τα χρόνια, τα χρέη στο ταμείο, στις τράπεζες και τους προμηθευτές.
ü που ζεις με την απειλή των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών πάνω από το κεφάλι σου.
ü που παλεύεις καθημερινά ατελείωτες ώρες για το μεροκάματο στο μαγαζί, στο εργαστήριο, στην επιχείρησή σου, πολλές φορές σε επικίνδυνες συνθήκες εργασίας, προκειμένου να εξασφαλίσεις τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειάς σου.
Τώρα πια ξέρεις! Έχεις πια πείρα! Μην έχεις αυταπάτες! Δεν ευθύνεσαι εσύ για τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζεις.
Τα αδιέξοδά σου δεν είναι αποτέλεσμα δικών σου λαθεμένων επιλογών και κακοδιαχείρισης. Είναι αποτέλεσμα της λειτουργίας του ανταγωνισμού μέσα στον καπιταλισμό, της συγκεντροποίησης του κεφαλαίου, και των πολιτικών των κυβερνήσεων και της ΕΕ, που σε συνθήκες βαθιάς και μακριάς κρίσης στήριξαν τους μεγάλους και  τσάκισαν πολλούς αυτοαπασχολούμενους.
Η ατελείωτη φοροληστεία από το πρώτο ευρώ, ο ΕΝΦΙΑ, το τέλος επιτηδεύματος, το τσάκισμα των συντάξεων και των παροχών σε υγεία - περίθαλψη είναι το λίπασμα για να επιτευχθούν τα περιβόητα «ματωμένα πλεονάσματα», είναι το τίμημα της ανάπτυξης προς όφελος των μονοπωλίων.
Οι αναδιαρθρώσεις για την απελευθέρωση του ωραρίου, των «κλειστών επαγγελμάτων», οι αναρίθμητες πιστοποιήσεις, είναι αυτά που βάνουν τις βάσεις για την επέκταση της κερδοφορίας των λίγων που κυριαρχούν σε όλους τους τομείς της οικονομίας και περιορίζουν και τη δική σου επαγγελματική δραστηριότητα.
Τους έχεις δοκιμάσει!
Όλες οι κυβερνήσεις που πίνουν νερό στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και του ευρωμονόδρομου, που σε καλούσαν να κάνεις υπομονή μέχρι να έρθει η ανάπτυξη, δε σου είπαν όλη την αλήθεια. Τα μέτρα τους είναι μόνιμα και δεν αφορούν μόνο τις συνθήκες της δουλειάς σου. Αφορούν συνολικά τις καθημερινές συνθήκες ζωής σου, της οικογένειάς σου, το μέλλον των παιδιών σου.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ! ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
Γι’ αυτό και σε καλούμε να απορρίψεις και τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης για «επιστροφή στην κανονικότητα», το αφήγημα της «δίκαιης ανάπτυξης», γιατί τέτοια δεν υπάρχει.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που θα έσκιζε τα μνημόνια, όχι μόνο τα εφάρμοσε, αλλά και διεύρυνε το αντιλαϊκό οπλοστάσιο, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Έφερε το δικό της μνημόνιο που προστέθηκε στα προηγούμενα και οι συνέπειές του θα φανούν σε όλη τους την έκταση τα επόμενα χρόνια.
Μη σε ξεγελούν οι υποσχέσεις της κυβέρνησης ότι θα λύσει τα προβλήματά σου με νέες ρυθμίσεις, τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, κλπ. Αν υπάρξει ανακούφιση θα είναι προσωρινή, δεν πρόκειται να αλλάξει την πραγματικότητα: ότι για χρόνια ολόκληρα θα πληρώνεις παλιά και νέα χρέη, θα ακροβατείς στον κίνδυνο των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων και στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών της οικογένειάς σου.   
Η 3η αξιολόγηση θα φέρει νέα μέτρα, μέτρα που πηγάζουν από τις στρατηγικές επιλογές της ΕΕ. Γι’ αυτό πολλά από αυτά εφαρμόζονται και σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ, με ή χωρίς μνημόνια. Αυτός είναι ο ευρωμονόδρομος και οι πολιτικές που τον συνοδεύουν. Γι αυτούς, οι ανάγκες και η μικρή επιχείρηση του αυτοαπασχολούμενου αποτελούν εμπόδιο και διαρθρωτικό πρόβλημα.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ!
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ!
Δεν είσαι μόνος σου μπροστά στην επίθεση! Η πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων ζει στις ίδιες δύσκολες συνθήκες. Δίπλα μας υποφέρουν και τα εκατομμύρια των μισθωτών και βιοπαλαιστών αγροτών. Αυτοί πρέπει να γίνουν οι σύμμαχοί μας στην επιβίωση και στην προοπτική μιας οργάνωσης της οικονομίας και της κοινωνίας που θα λειτουργεί με κίνητρο τον εργαζόμενο και τις ανάγκες του.
Αυτοαπασχολούμενε, πρέπει να παλέψεις και εσύ ο ίδιος! Δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, πάρε θέση!
Χρειάζεται ένα ισχυρό κίνημα που απαιτεί τη συμμετοχή όλων εμάς που χτυπιούνται από την οικονομική και πολιτική κυριαρχία των μονοπωλίων.
Είναι η δική μας συμμαχία απέναντι στο μαύρο μέτωπο μονοπωλίων - κυβερνήσεων - ΕΕ, με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής, προϋπόθεση για να έρθουν στο προσκήνιο οι δικές μας ανάγκες. Αυτός ο δρόμος ξέρουμε ότι είναι δύσκολος, είναι όμως ο μόνος αληθινά ρεαλιστικός.   

Συνάδελφε, συναδέλφισσα,
Μέσα από τα Επιμελητήρια δε μπορεί να υπάρξει ένα τέτοιο κίνημα που χρειαζόμαστε.
Όλα αυτά τα χρόνια τα επιμελητήρια, μαζί και το ΕΒΕΗ:
ü  Έπαιξαν ενεργό ρόλο στην εξαπάτηση, την ενσωμάτωση και τον εγκλωβισμό χιλιάδων μικρών αυτοαπασχολούμενων, ότι δήθεν οι πολιτικές αυτές θα εξασφάλιζαν και τα δικά τους συμφέροντα μαζί με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις.
ü  Συνέβαλαν τα χρόνια της κρίσης στη νομιμοποίηση της επίθεσης απέναντί σου, αναμασώντας κάθε συκοφαντικό πρόσχημα για τους «κακοπληρωτές» και «φοροφυγάδες» αυτοαπασχολούμενους, το παρεμπόριο, την ανάγκη άρσης των στρεβλώσεων στην αγορά, κλπ.
ü  Τάχθηκαν ενάντια στους λαϊκούς αγώνες, στήριξαν τα επιχειρήματα των κυβερνήσεων και των μεγαλοβιομήχανων και τραπεζιτών που ζήταγαν μέτρα για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, των απεργιών, επειδή δήθεν απορυθμίζουν των αγορά και διώχνουν τους πελάτες από τα μαγαζιά.
ü  Υπονόμευσαν το αγωνιστικό συνδικαλιστικό κίνημα, χέρι - χέρι με τις ηγεσίες των μεγαλοεπιχειρηματιών των ΓΣΕΒΕΕ - ΕΣΕΕ, καλλιέργησαν την έλλειψη εμπιστοσύνης για τα σωματεία, στα μάτια χιλιάδων συναδέλφων που προσπαθούν μάταια,  από μόνος του ο καθένας να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του.   
Εμείς δεν έχουμε καμία αυταπάτη, και είμαστε βέβαιοι, ότι τα Επιμελητήρια, όπως είναι θεσμικά και λόγω συσχετισμών, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να βελτιωθούν, να συμμετέχουν σε αγώνες για το καλό του αυτοαπασχολούμενου.
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ συμμετέχει στις εκλογές των Επιμελητηρίων για να δώσει το μήνυμα στους αυτοαπασχολούμενους ότι πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στα Επιμελητήρια και να συσπειρωθούν αγωνιστικά στα σωματεία τους. Να τα ξεκαθαρίσουν και αυτά από τη σαπίλα του κυβερνητικού –δήθεν ακομμάτιστου– συνδικαλισμού και να τα μετατρέψουν σε όργανα αντιμονοπωλιακής πάλης για τα δικά τους συμφέροντα.
Οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ θα είναι η μοναδική φωνή αποκάλυψης όλων των αντιλαϊκών σχεδιασμών και μέτρων που θα προωθούνται εις βάρος των συμφερόντων των αυτοαπασχολούμενων. Θα αξιοποιήσουν αυτό το βήμα που θα τους εμπιστευθούν οι συνάδελφοι, για να ενημερώνουν αυτούς και τα σωματεία τους για κάθε νέα εξέλιξη, για να οργανώνεται η πάλη και η αντίστασή τους έγκαιρα, χωρίς να εγκλωβίζεται σε νέες αυταπάτες και «αφηγήματα».

Συνάδελφε αυτοαπασχολούμενε, επαγγελματία, βιοτέχνη, έμπορε,
Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι, επειδή τα συμφέροντά μας δεν ταυτίζονται με του βιομήχανου, του μεγαλέμπορου, του μεγαλοεπιχειρηματία, του τραπεζίτη, σε καλούμε να στηρίξεις με τη ψήφο σου την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και με τη δράση σου μέσα στα σωματεία, να στηρίξεις την αγωνιστική γραμμή που προωθούν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που συμμετέχουν στην ΠΑΣΕΒΕ.


ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ - ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
Κάτω η φοροληστεία. Κατάργηση των αντιλαϊκών φορολογικών νόμων και χαρατσιών. Να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο.
ü Επαναφορά του αφορολόγητου. 20.000€ αφορολόγητο όριο και επιπλέον 5.000€ για κάθε παιδί.
ü Κατάργηση της φορολογίας 22% για τις ατομικές επιχειρήσεις και 29% προσωπικές εταιρείες.
ü Αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων στο 45%.
ü Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για εισοδήματα μέχρι 20.000€.
ü Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των φόρων στην πρώτη κατοικία.
ü Κατάργηση των έμμεσων φόρων και του ΦΠΑ, στα είδη διατροφής, την εκπαίδευση, την υγεία, και τα οικιακά τιμολόγια ενέργειας, ύδρευσης και τηλεπικοινωνίας. Κατάργηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης.
ü Μείωση κατά 50% δημοτικών φόρων και τελών για κέρδη μέχρι 20.000€, αύξησή τους για τις μεγάλες επιχειρήσεις.
ü Τα λογιστικά βιβλία μοναδική πηγή προσδιορισμού του εισοδήματος των αυτοαπασχολούμενων, κατάργηση κάθε αντικειμενικού ή αναδρομικού συστήματος φορολόγησης.
Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων των προηγούμενων χρόνων και αναπλήρωση των απωλειών. Δημόσια και δωρεάν ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΝΟΙΑ, αξιοπρεπείς συντάξεις για όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
ü Επαρκής κρατική χρηματοδότηση για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών. Κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στο χώρο της υγείας - πρόνοιας. 
ü Ανανέωση όλων των βιβλιάριων υγείας ανεξάρτητα χρεών και δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
ü Κατάργηση της συμμετοχής στα φάρμακα και τις διαγνωστικές εξετάσεις κτλ.
ü Κατάργηση της εισφοράς για την υγεία.
ü Καμία παραπέρα μείωση των συντάξεων. Αναπλήρωση των απωλειών των προηγούμενων χρόνων και επαρκής κρατική χρηματοδότηση ικανή να εξασφαλίσει συντάξεις με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.
ü Επιστροφή των αποθεματικών που ληστεύτηκαν με ευθύνη όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Η καταβολή των συντάξεων, με βάση τα κατοχυρωμένα ασφαλιστικά δικαιώματα, είναι ευθύνη του κρατικού προϋπολογισμού. Οι συνταξιούχοι πλήρωσαν της εισφορές τους.
ü Συνταξιοδότηση όλων των αυτοαπασχολούμενων που συμπληρώνουν συντάξιμη ηλικία, με βάση τις εισφορές που ήδη έχουν καταβάλει και οριστική διαγραφή των χρεών τους.
ü Προσωρινή σύνταξη μέσα σε 1 μήνα από την κατάθεση της αίτησης συνταξιοδότησης και οριστική εντός 6 μηνών.
ü Άμεση επαναφορά των ορίων συνταξιοδότησης στο προηγούμενο καθεστώτος με προοπτική την παραπέρα μείωση τους.
Για τα χρέη.
ü Καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας. Αναστολή των κατασχέσεων, επαγγελματικής στέγης, εξοπλισμού, μεταφορικών μέσων, τραπεζικών λογαριασμών, κλπ,  για τους αυτοαπασχολούμενους που διατηρούν την επιχείρηση τους.
ü Πάγωμα των χρεών προς τον ΟΑΕΕ, το δημόσιο, τις τράπεζες και τους ιδιώτες. Κεφαλαιοποίηση των χρεών, χωρίς προσαυξήσεις και πρόσθετα τέλη. Μακρόχρονη ρύθμιση, με δόσεις που να μην ξεπερνούν συνολικά το 10% του διαθέσιμου εισοδήματος.
ü Κατάργηση της ασφαλιστικής ενημερότητας. Κατάργηση του ΚΕΑΟ για τα χρέη των αυτοαπασχολούμενων για την ατομική τους ασφάλιση.
Ουσιαστική προστασία των ανέργων εδώ και τώρα.
ü Επίδομα ανεργίας στα 600€ και πλήρη ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, για κάθε αυτοαπασχολούμενο που κλείνει το μαγαζί του, χωρίς εξαιρέσεις,  μέχρι να βρει νέα εργασία.
ü Αναγνώριση του χρόνου ανεργίας στα συντάξιμα έτη. Πάγωμα όλων των χρεών και των ρυθμίσεων, για όσο διάστημα παραμένει άνεργος.
Για την απελευθέρωση επαγγελμάτων.
ü Κατάργηση των νόμων για την αποκαλούμενη «απελευθέρωση των επαγγελμάτων», που διευκολύνει την επέκταση των μονοπωλίων και σπρώχνει στην ανεργία τους αυτοαπασχολούμενους.
ü Επαγγελματική αδεία, που να προϋποθέτει πτυχίο της δημόσιας τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων. Ενημέρωση για τις νέες τεχνικές εξελίξεις και επικαιροποίηση των γνώσεων με ευθύνη των φορέων της αρχικής εκπαίδευσης. Κατάργηση της πιστοποίησης και των κέντρων κατάρτισης.
ü Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας, ως υποχρεωτική αργία για όλα τα καταστήματα.
ü Να καταργηθούν όλοι οι νόμοι και οι διατάξεις που απελευθερώνουν τα ωράρια. Εθνικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων που δεν θα ξεπερνά τις 48 ώρες την εβδομάδα με 3 απογεύματα κλειστά τα μαγαζιά και με σταθερό ωράριο.


Το ψηφοδέλτιο της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ απαρτίζεται από τους:

Βασιλάκης Δημήτριος του Εμμανουήλ (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ)
Ξυλουργικές εργασίες,  Δήμος Ηρακλείου

Τμήμα Εμπορίου
Καραντεμοίρης Εμμανουήλ του Γεωργίου
Λιανικό εμπόριο αυτοκινήτων, Δήμος Ηρακλείου
Μπεκρή Φιλία του Κωνσταντίου
Λιανικό εμπόριο επίπλων, Δήμος Ηρακλείου
Χρυσού Ειρήνη του Γεωργίου
Λιανικό εμπόριο super market, Δήμος Χερσονήσου
Τμήμα Εξαγωγών
Λυμπερίδης Δημήτριος του Σταύρου
Κατασκευή δομικών προϊόντων, Δήμος Χερσονήσου
Τμήμα Μεταποίησης
Βασιλάκης Δημήτριος του Εμμανουήλ (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ)
Ξυλουργικές εργασίες,  Δήμος Ηρακλείου

Γαρεφαλάκης Νικόλαος του Γεωργίου
Περιελίξεις - μοτέρ, Δήμος Ηρακλείου
Τμήμα Τουρισμού
Τσαγκαράκης Μιχαήλ του Γεωργίου
Ενοικίαση αυτοκινήτων, Δήμος Μαλεβιζίου
Τμήμα Υπηρεσιών
Μαυροειδής Πολύβιος του Γρηγορίου
Υπηρεσίες ασφαλιστικού συμβούλου, Δήμος Ηρακλείου

Φραγκιουδάκη Μαρία του Ιωάννη
Εστίαση, Δήμος Φαιστού


ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ - ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΕΗ
2 - 3 - 4/12 ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΕΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

2/12 ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΟΙΡΩΝ ΚΑΙ 3/12 ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕΗ