Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων

Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων
Συλλογικά, μαχητικά για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος των ΕΒΕ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Σύσκεψη συνταξιούχων του ΟΑΕΕ από την ΠΑΣΕΒΕ στο Ηράκλειο





Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τις συσκέψεις της ΠΑΣΕΒΕ ενόψει της προετοιμασίας για την νομαρχιακή σύσκεψη που θα γίνει στην ερχόμενη Δευτέρα στο επιμελητήριο Ηρακλείου, στις 6:30 το απόγευμα.
Την παρακολούθησαν πολλοί συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ, συζήτησαν την  ανάγκη να παλέψουν πιο αποφασιστικα για τα προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζουν ως αποτέλεσμα της αντιλαϊκής βάρβαρης πολιτικής της Κυβέρνησης και της ΕΕ και αποφάσισαν την οργανωμένη κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές του σωματείου τους τον επόμενο μήνα με στόχο την αλλαγή συσχετισμών προς όφελος των αντιμονοπωλιακών δυνάμεων.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο επικεφαλής της επιτροπής αγώνα της ΠΑΣΕΒΕ στους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ, Κώστας  Αλεξανδρακης, όσον αφορά στο σωματείο των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ”. Επί χρόνια  έχει ανύπαρκτη δράση, μόνο η ετήσια εκδρομή ενδιαφέρει όσους έχουν περάσει από τη διοίκηση του, καμία  δράση για τα προβλήματα μας, καμία κοινή ενέργεια με τους συνταξιούχους των άλλων ταμείων.

Εμείς σαν ΠΑΣΕΒΕ λέμε ότι πρέπει τώρα να γίνει ένα γενναίο βήμα για την ανατροπή αυτής της κατάστασης, Να καλέσουμε σε αγωνιστική συσπείρωση τους συναδέλφους, νε ξεπεραστεί επιτέλους η παθητικότητα και η απραξία.» και κατέληξε ότι οι συνταξιούχοι που συσπειρώνονται στην ΠΑΣΕΒΕ θα προχωρήσουν άμεσα στην συγκρότηση αγωνιστικής κίνησης που θα μετάσχει στις εκλογές, συσπειρωμένη με το πλαίσιο πάλης που η αντιμονοπωλιακή συσπείρωση ΕΒΕ έχει προβάλει από τη πρώτη μέρα της συγκρότησης της.