Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων

Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων
Συλλογικά, μαχητικά για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος των ΕΒΕ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Σε οργάνωση του αγώνα καλεί ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Εμπόρων Αθήνας





Σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Παρασκευής 16 Οκτώβρη στην Ομόνοιακαλεί ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας. Η προσυγκέντρωση έχει οριστεί στις 6 μ.μ. στην πλ. Κάνιγγος. Παράλληλα ο Σύλλογος θα συμμετάσχει στην παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 21 Οκτώβρη στις 8.30 π.μ. στο υπουργείο Οικονομικών, στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 22 Οκτώβρη και στην απεργία στις 12 Νοέμβρη.
Ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας καλεί τους αυτοαπασχολούμενους και εμπόρους να πάρουν μαζικά μέρος στην έκτακτη Γενική Συνέλευσητου Συλλόγου, την Τετάρτη 4 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στα παλιά γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ.
Ο Σύλλογος πραγματοποιεί εξορμήσεις σε μαγαζιά και απευθύνεται στους αυτοαπασχολούμενους, τους βιοτέχνες και τους έμπορους επισημαίνοντας:
«Στην οργάνωση και στη συνολική απάντηση που πρέπει να δοθεί, μην απέχεις.
Η αποχή και η απραξία είναι σιωπηλή αποδοχή των μέτρων, βούτυρο στο ψωμί των μονοπωλιακών ομίλων και των κυβερνήσεων που τα υπηρετούν, στη χώρα μας και στην ΕΕ.
Μας θέλουν αμέτοχους, στον καναπέ, μέσα στα μαγαζιά μας, να κλαίμε τη μοίρα μας, να σιχτιρίζουμε από μακριά, να μην αντιδρούμε στη βαρβαρότητα των διαρθρωτικών μέτρων.
Οργανώσου, πάρε μέρος στους αγώνες για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα. Μόνο κέρδη μπορούν να προκύψουν με τη συμμετοχή σου. Μαζί έχουμε τη δύναμη