Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων

Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων
Συλλογικά, μαχητικά για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος των ΕΒΕ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Η Πανελλαδική Γραμματεία της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων (ΠΑΣΕΒΕ), χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους, τις επιτροπές αγώνα, τις Ενώσεις και τα Σωματεία που με αφορμή τη 2η Πανελλαδική συνδιάσκεψη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των τοπικών γραμματειών και συζήτησαν με ουσιαστικό προβληματισμό και αισιοδοξία τη συνέχιση του αγώνα μας. 
Από την Κρήτη και τη Θράκη, μέχρι την Ικαρία και την ταλαιπωρημένη Κεφαλονιά, όλο και περισσότεροι αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι, από όλους τους κλάδους δένουν την ατομική τους υπόθεση με τον συλλογικό αγώνα της ΠΑΣΕΒΕ, ενάντια στα μονοπώλια και την βαρβαρότητα. Παρότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε, τίποτα δεν μπορεί να κρύψει ότι η αρχή έχει γίνει…
Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει:
«Στις δεκάδες συσκέψεις που έγιναν παραβρέθηκαν εργαζόμενοι από χώρους που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, αλλά και φτωχοί αγρότες, δείχνοντας για μια ακόμα φορά ότι η δικής μας συμμαχία, είναι η μόνη λύση για την ανατροπή μιας πολιτικής που μας οδηγεί στην ανεργία, τον αφανισμό και τη φτώχεια.
Επιβεβαιώθηκαν έτσι, με τον καλύτερο τρόπο, οι προσδοκίες μας ότι τα τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν από την ιδρυτική 1η Συνδιάσκεψη της ΠΑΣΕΒΕ, τον Μάρτη του 2010, έχει συσσωρευτεί πλούσια πείρα για να μπορούμε από καλύτερη θέση να σχεδιάσουμε τα παραπέρα βήματα μας, να αναπτύξουμε αιτήματα και στόχους πάλης, να βελτιώσουμε την παρέμβαση μας στους αυτοαπασχολούμενους και να ενισχύσουμε ακόμα παραπέρα την αγωνιστική και αντιμονοπωλιακή γραμμή πάλης του συνδικαλιστικού κινήματος.
Είμαστε σίγουροι ότι η 2η Πανελλαδική συνδιάσκεψη της ΠΑΣΕΒΕ που θα γίνει την Κυριακή 23 Φλεβάρη, θα δώσει νέα ώθηση στους αγώνες που έρχονται. Δυναμώνουμε τη δική μας φωνή».
Η 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΠΑΣΕΒΕ, θα γίνει στην αίθουσα Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Αθήνας, οδός Σαλαμινίας και Πέτρου Ράλλη, Ταύρος. Ώρα έναρξης εργασιών 10:30 - λήξη 17:00. Τις εργασίες θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι από το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΟΓΕ και το ΜΑΣ, ενώ θα γίνει ζωντανή αναμετάδοση από τις 11:00 έως τις 12:00, από το webradio του ΠΑΜΕ.