Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων

Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων
Συλλογικά, μαχητικά για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος των ΕΒΕ

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Στήριξη του ψηφοδελτίου μάχης με το πλαίσιο πάλης της ΠΑΣΕΒΕ στις εκλογές του Επιμελητηρίου






Εκλογές στο Επιμελητήριο Ξάνθης θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 4 Δεκέμβρη 2017.
«Στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ξάνθης ψηφίζουμε για τα δικά μας συμφέροντα. Κανένας μόνος του! Όλοι στον αγώνα!», επισημαίνει η Αντιμονοπωλιακή Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΒΕ Ξάνθης, καλώντας σε ενίσχυση του ψηφοδελτίου της.
Η Αντιμονοπωλιακή Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΒΕ Ξάνθης πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης 14 Νοέμβρη συνέντευξη Τύπου, όπου ο επικεφαλής και οι μετέχοντες στο ψηφοδέλτιο, παρουσίασαν τη διακήρυξη της παράταξης. (Διαβάστε στο συνημμένο ολόκληρη τη διακήρυξη).
Στη διάρκεια της συνέντευξης, οι υποψήφιοι κάλεσαν τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματοβιοτέχνες του Νομού της Ξάνθης σε στήριξη του ψηφοδελτίου μάχης με το πλαίσιο πάλης της ΠΑΣΕΒΕ, απέναντι στην πολιτική των μονοπωλίων η οποία τσακίζει καθημερινά χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες, για να προχωρήσει απρόσκοπτα η περιβόητη «ανάπτυξη» προς όφελος των λίγων μεγαλοεπιχειρηματιών. Κοινοποιήθηκε επίσης η ανακοίνωση της Γραμματείας Ξάνθης της ΠΑΣΕΒΕ για την προσωρινή ακύρωση του ψηφοδελτίου της παράταξης με αιτιολογικό τη μη συμπλήρωση 1 έτους σαν μέλος του Επιμελητηρίου του επικεφαλής της παράταξης Βαγγέλη Βακιρτζή, τη στιγμή που ο ίδιος είναι τακτικό μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης από το 2005. (Διαβάστε συνημμένο τη σχετική ανακοίνωση της Γραμματείας Ξάνθης της ΠΑΣΕΒΕ).
Μάλιστα, όπως τόνισαν, την Τετάρτη 15 Νοέμβρη θα κατατεθεί ένσταση στην εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου ενάντια στην προσωρινή απόφαση για μη συμμετοχή του συνδυασμού στις επερχόμενες εκλογές.