Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων

Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων
Συλλογικά, μαχητικά για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος των ΕΒΕ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΕΕΔΥΕ - ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Σήμερα η παγκρήτια διαμαρτυρία ενάντια στη ΝΑΤΟική παρουσία στο Αιγαίο


Από παλιότερη κινητοποίηση


Οι Επιτροπές Ειρήνης Αγίου Νικολάου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων και η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) καλούν σε μαζική συμμετοχή στην παγκρήτια διαμαρτυρία σήμερα Πέμπτη 25 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ στο Πεδίο Βολής Κρήτης, με σύνθημα «Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. Όχι στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Καμιά συμμετοχή της Ελλάδας. Να κλείσουν τώρα οι ευρωατλαντικές βάσεις».
Σε ανακοίνωσή τους καλούν τους φορείς του λαϊκού κινήματος, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους νέους και τις νέες να δώσουν το αγωνιστικό τους «παρών» για να καταδικάσουν αποφασιστικά την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο: «Να καταδικάσουμε τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που έχουν εξαπολύσει οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ στη Συρία, στο Ιράκ και στη Λιβύη, για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών, σε ανταγωνισμό με τη Ρωσία.
Να καταγγείλουμε την αποκαλούμενη πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που ακολουθώντας την επικίνδυνη πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων εμπλέκει ολοένα και περισσότερο την Ελλάδα στη δίνη των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων, βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τα κυριαρχικά δικαιώματα και το λαό μας σε μεγάλες περιπέτειες