Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων

Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων
Συλλογικά, μαχητικά για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος των ΕΒΕ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Υποδέχθηκαν με συνθήματα και πανό τον Δ. Μάρδα (VIDEO - ΦΩΤΟ)






Αγωνιστική υποδοχή επιφύλαξε η γραμματεία Πιερίας της ΠΑΣΕΒΕ στον υφυπουργό Εξωτερικών, Δ. Μάρδα, ο οποίος ήταν ομιλητής σε εκδήλωση του επιμελητηρίου Κατερίνης για την επιχειρηματικότητα στο ελληνικό και στο διεθνές περιβάλλον. 
Τα μέλη της ΠΑΣΕΒΕ ύψωσαν πανό που έγραφε «αντιστεκόμαστε στην πολιτική που μας οδηγεί στον αφανισμό, την κρίση να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο» και φώναξαν συνθήματα όπως «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».
Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Πιερίας της ΠΑΣΕΒΕ τονίζει: «Την ώρα που στην Πιέρια, όπως και σε όλη την Ελλάδα, κλείνουν δεκάδες μικρομάγαζα και χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες είναι βουτηγμένοι στα χρέη μέχρι τον λαιμό, οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περιοδεύουν και δίνουν διαλέξεις περί επιχειρηματικότητας και εξωστρέφεια της οικονομίας.
Καλούμε τον λαό της Πιερίας, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολουμένους να μην έχουν καμία ελπίδα, καμία αναμονή και κανένα εφησυχασμό από τέτοιες εξαγγελίες και υποσχέσεις περί ανάπτυξης. Τόσα χρόνια πληρώσαμε τα κέρδη τους, πληρώσαμε την κρίση τους, τώρα μας ζητάνε να ξαναβάλουμε πλάτη για χάρη της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου.
Τους απαντάμε με αγώνα με συσπείρωση στα σωματεία μας και στους συλλόγους μας, μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, το ΠΑΜΕ την ΠΑΣΥ, στους μικρούς και μεγάλους αγώνες μέχρι την τελική νίκη».