Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων

Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων
Συλλογικά, μαχητικά για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος των ΕΒΕ

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΣΥΜΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ, ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟ ΠΟΛΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΒΕ





ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
H Γραμματεία Ηρακλείου της ΠΑΣΕΒΕ καταγγέλλει  την επαναλαμβανομένη καταστροφή, από «αγνώστους», αεροπανό που ενημέρωνε τους επαγγελματίες της πόλης για την πλατιά σύσκεψη με θέμα « ασφαλιστικό, φορολογικό και τις κατασχέσεις», στο Επιμελητήριο Ηρακλείου για τις 30 Ιούλη.
Θρασύδειλοι και μέσα στη διάρκεια της νύχτας, δυο συνεχόμενες φορές κατέστρεψαν το πανό δείχνοντας ότι η δράση της ΠΑΣΕΒΕ ενοχλεί κύκλους  που εχθρεύονται κάθε ιδέα δράσης από τη μεριά των αυτοαπασχολούμενων .
Η ΠΑΣΕΒΕ με συνέπεια εδώ και χρόνια δείχνει στους χιλιάδες επαγγελματίες του Ηρακλείου τον δρόμο για την αντιμονοπωλιακή συσπείρωση, την ανάγκη για συμμαχία με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα. Με τις παρεμβάσεις τις έχει αναδείξει επανειλημμένα την ανάγκη αγωνιστικής δράσης σε αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση ενάντια στην βαρβαρότητα της αντιλαϊκής πολιτικής της Κυβέρνησης, σε θέματα όπως η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τις αυθαιρεσίες σε βάρος επαγγελματιών από τη μεριά των δημοτικών αρχών. Αυτό φαίνεται δεν αρέσει σε κάποιους που πέρασαν στην «αντεπίθεση» θεωρώντας ότι έτσι θα φιμώσουν την συνεπή, αγωνιστική φωνή των αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ.
Η Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ δηλώνει ότι όλες οι δυνάμεις της Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης των ΕΒΕ στο Ηράκλειο θα συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την πάλη τους ενάντια στις φιλομονοπωλιακές πολιτικές Κυβέρνησης και ΕΕ, θα συνεχίσουν να ξεσκεπάζουν ακόμη πιο έντονα και αποτελεσματικά κάθε υπονομευτική δράση του κυβερνητικού συνδικαλισμού που έχει μετατρέψει τα σωματεία σε νεκροταφεία.
Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί κάθε Ηρακλειώτη επαγγελματία, έμπορο, αυτοκινητιστή να συσπειρωθεί στις γραμμές της πιο αποφασιστικά. Να πάρουμε εμείς οι ίδιοι την κατάσταση στα χέρια μας. Αρκετά με τις υποταγμένες και συμβιβασμένες ηγεσίες. Αρκετά με την αιματηρή φορομπηχτική, ανελέητη σε βάρος μας Κυβερνητική πολιτική. Χτίζουμε την πιο πλατιά συμμαχία με τους εργαζόμενους, τα άλλα λαϊκά στρώματα για την ανατροπή συνολικά της πολιτικής που μας εξοντώνει.
Οι τραμπούκοι που δρουν στο σκοτάδι δεν μας τρομάζουν, αντίθετα μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο.


                                   Ηράκλειο    31 Ιουνίου 2014