Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων

Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων
Συλλογικά, μαχητικά για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος των ΕΒΕ

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΞΙ Μαζική η σημερινή αυτοκινητοπομπή και συγκέντρωση στο υπ. Μεταφορών - Αμεσα νέα κινητοποίηση στο υπ. Οικονομικών

Από τη σημερινή μαζική αυτοκινητοπομπή στο υπουργείο Μεταφορών

Σε νέα κινητοποίηση μέχρι το τέλος του μήνα θα προχωρήσουν οι Επιτροπές Αγώνα Αυτοαπασχολουμένων και Οδηγών Ταξί, αφού πρώτα ενημερώσουν τους συναδέλφους τους για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε σήμερα αντιπροσωπεία τους με τον γενικό διευθυντή του υπουργείου Μεταφορών, προκειμένου να υπάρχει η ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή για την αποφασιστική διεκδίκηση των αιτημάτων τους.
Σημειώνεται ότι ο εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταφορών δεσμεύτηκε στην αντιπροσωπεία ότι θα μεταφέρει το πλαίσιο αιτημάτων τους και στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ για τα αποτελέσματα της συνάντησης ενημέρωσε τη συγκέντρωση ο Παναγιώτης Μαυρίκης, μέλος των Επιτροπής.
Τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα και Οδηγών Ταξί έφτασαν στο υπουργείο Μεταφορών με μαζική αυτοκινητοπομπή, η οποία ξεκίνησε νωρίτερα από το Νοσοκομείο «Σωτηρία». Οι Επιτροπές Αγώνα προβάλλουν ένα πλαίσιο αιτημάτων για την ουσιαστική στήριξη του κλάδου, ενώ στο πλευρό τους βρέθηκε ο Θανάσης Καλαμπαλίκης, πρόεδρος της ΟΒΣΑ.