Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων

Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων
Συλλογικά, μαχητικά για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος των ΕΒΕ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ Αλληλεγγύη στον αγώνα των αγροτών





Τη συμπαράστασή της στον αγώνα των αγροτών εκφράζει η Γραμματεία Λαϊκών Αγορών της ΠΑΣΕΒΕ.
Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:
«Συνάδελφοι Αγρότες,
στον αγώνα επιβίωσης που δίνετε με μπροστάρη την Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων, είμαστε μαζί σας.
Ως γραμματεία Λαϊκών Αγορών της ΠΑΣΕΒΕ, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις σας και τα αιτήματά σας.
Είμαστε στο πλευρό σας, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που σας εξοντώνει.
Είμαστε στο πλάι σας, ενάντια στα μέτρα των μνημονίων και της νέας ΚΑΠ που ζητούν να συγκεντρώσουν τη γη και την παραγωγή στα χέρια μιας μερίδας μεγαλοεπιχειρηματιών, νεοτσιφλικάδων και αγροτοβιομηχάνων, οδηγώντας τη μικρομεσαία αγροτιά της χώρας μας στο ξεκλήρισμα, στην ανεργία, στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Ο αγώνας σας, είναι και δικός μας αγώνας και θα τον δώσουμε κι αυτή τη φορά μαζί, όλοι μαζί, αγρότες, εργάτες, μικροεπαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι, λαϊκατζήδες, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, απ’ το δικό του Μπλόκο, ορθώνοντας τείχος αντίστασης, στα σχέδια που μας θέλουν όλους ραγιάδες και προσκυνημένους στην εξουσία των μονοπωλίων και των Τραπεζών.
Την ενωτική μας δύναμη φοβούνται, γι’ αυτό βάζουν τα τσιράκια τους να συκοφαντούν, να λασπολογούν και να υπονομεύουν κάθε Αγώνα και κάθε λαϊκό αίτημα.
Με το δυνάμωμα του Οργανωμένου Αγροτικού Κινήματος και τη συσπείρωσή του σε Κοινό Μέτωπο με τη Λαϊκή Συμμαχία των υπόλοιπων λαϊκών στρωμάτων, ας κάνουμε το φόβο τους εφιάλτη».