Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων

Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων
Συλλογικά, μαχητικά για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος των ΕΒΕ

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Πρώτη η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας




Εκλογές διεξήχθησαν πρόσφατα στον Εμπορικό Σύλλογο Πρέβεζας, όπου αναδείχθηκε και πάλι πρώτη δύναμη η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων.
Σε δελτίο Τύπου αναφέρει: «Η αύξηση της συμμετοχής (από 50 το 2012 σε 86 φέτος) και η στήριξη του ψηφοδελτίου της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων (που ήταν και το μοναδικό) είναι αποτέλεσμα της παρέμβασης των αγωνιστικών δυνάμεων του Συλλόγου όλο το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, αυξήθηκαν και οι αντιπρόσωποι του Συλλόγου στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας & Νήσων (από 2 το 2012 σε 4φέτος).
Οι δυνάμεις που συσπειρώνονται στην ΠΑΣΕΒΕ ανέδειξαν και πάλεψαν για μια σειρά προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο, όπως το φορολογικό, το ζήτημα της κοινωνικής ασφάλισης, τα χρέη, το ζήτημα της προστασίας των άνεργων συναδέλφων και της μη κατάργησης της κυριακάτικης αργίας.
Η συμμετοχή αρκετών νέων συναδέλφωνγυναικών καθώς και συναδέλφων από τα καταστήματα του Ιστορικού Κέντρου, ειδικά σε μια περίοδο που λόγω της οικονομικής κρίσης πολλά μαγαζιά έκλεισαν, δείχνει την απήχηση και την αποδοχή που έχουν οι θέσεις του Συλλόγου.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να βρεθούν δίπλα στο Σύλλογο και τις πρωτοβουλίες του το επόμενο διάστημα.
Στο νέο ΔΣ εκλέχτηκαν οι (αλφαβητικά): Αντύπας Ιωάννης, Γουρνάρης Απόστολος, Καραμάνης Ανδρέας, Κοντομίχης Αναστάσιος, Μάκης Ηλίας, Μανίκη Ευαγγελία, Μπάλλα Γεωργία, Μπέκα Θεοδώρα και Μπίτσιου Παρασκευή».