Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων

Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων
Συλλογικά, μαχητικά για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος των ΕΒΕ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Κανεις χωρις ασφαλιση, κανεις χωρις περιθαλψη!




Την χορηγηση ασφαλιστικης ενημεροτητας και σφραγισης του βιλβιαριου του αρνειται η διοικηση του ΟΑΕΕ σε ανασφαλιστο συναδελφο απο το Ρεθυμνο ο οποιος αντιμετωπιζει σοβαρα προβληματα υγειας και εχει αναγκη αμεση χορηγησης θεραπειας.
Η διοικηση του ΟΑΕΕ απαιτει απο τον συναδελφο να καταβαλει το 30% περιπου των χρηματων που οφειλει στο Ταμειο και να δεσμευτει η συνταξη του για οσο χρονικο διαστημα απαιτηθει προκειμενου να εξυπηρετηθουν οι υπολοιπες οφειλες του.
Ο συναδελφος που αδυνατει να καταβαλει το αρκετα μεγαλο ποσο που του ζητα ο ΟΑΕΕ ειναι σε διαρκη κινδυνο για την υγεια του, θυμα μιας βαρβαρης πολιτικης ποι επιβαλουν ΕΕ, μονοπωλια και υλοποιει η Κυβερνηση στο χωρο της υγειας και της ασφαλισης.
Η ΠΑΣΕΒΕ θα παρει πρωτοβουλιες το επομενο διαστημα και θα πιεσει για την ασφαλιστικη καλυψη του συναδελφου καλωντας καθε αυτοαπασχολουμενο που αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα να μην μενει μονος του, να απευθυνεται στην ΠΑΣΕΒΕ, στις οργανωμενες δυναμεις του λαικου κινηματος.
Ο μονος δρομος για να υπερασπισουμτε τη ζωη μας ειναι αυτος του οργανωμενου αγωνα, να απαιτησουμε συλλογικα, μαζικα, μαχητικα την ασφαλιση ολων των ανασφαλιστων  συναδελφων, την σφραγιση των βιβλιαριων , να υπαρχει πληρης προσβαση στις δομες υγειας και προνοιας χωρις προυποθεσεις.
Η κριση ειναι δικη τους, να την πληρωσουν αυτοι που την δημιουργησαν και οχι εμεις