Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων

Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων
Συλλογικά, μαχητικά για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος των ΕΒΕ

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Νάουσα: Με οργανωμένη παρέμβαση του Αγροτικού Συλλόγου απετράπη πλειστηριασμός χωραφιού


"Με την οργανωμένη μαζική παρέμβασή του ο Αγροτικός Σύλλογος του διευρυμένου δήμου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», μετά την οργανωμένη μαζική παρέμβασή του στην πρώην Αγροτική Τράπεζα (Πειραιώς), απέτρεψε πλειστηριασμό χωραφιού συναδέλφου μας αγρότη.

Ο πλειστηριασμός απετράπη μεν, αλλά στο μέλλον θα έρθουν και άλλοι με τη μορφή χιονοστιβάδας. Ο Σύλλογος καλεί όλους τους αγρότες του δήμου μας να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα, να ανταποκρίνονται στα καλέσματα του συλλόγου, ώστε συλλογικά και οργανωμένα να αντιμετωπίσουμε την αντιαγροτική λαίλαπα που έρχεται."

πηγη :902.gr


 ΥΓ.Είναι ώρα να συσπειρωθούμε και οι επαγγελματίες στην ΠΑΣΕΒΕ, να απαιτήσουμε από τα σωματεία μας γενικές συνελεύσεις, να βάλουμε επιτακτικά το ζήτημα της αλληλεγγύης που οι συμβιβασμένες ηγεσίες τους, αλλά και αυτές των δευτεροβάθμιων όπως η ΟΕΒΕΝΗ, αλλά και η πλειοψηφίες των Εμπειρικών Συλλόγων της περιοχής, δεν το έχουν καν ούτε στην ημερησία ατζέντα τους.
Ηγεσίες που έχουν "βολευτεί" με ανακοινωσουλες για να μην "ξεχνιόμαστε", με τίποτα επιστολές σε κανένα υπουργό και αυτό είναι όλο.
Μετά την πρωτοχρονιά η επίθεση ενάντια στους αυτοαπασχολούμενους θα πάρει μορφή χιονοστιβάδας, απέναντι στην επίθεση που έρχεται από Κυβέρνηση, ΕΕ, μονοπώλια, πρέπει να αντιτάξουμε την οργανωμένη αντίδραση μας, την συλλογική μας δράση, διαφορετικά ο καθένας μόνος του θα είναι ευάλωτος και ανίσχυρος να αντιδράσει στους μηχανισμούς του κράτους, να αντισταθεί στην φορολογική και τραπεζική τρομοκρατία, στις απειλές και τις διώξεις.
Το "όλοι για ένα και ένας για όλους" να βρει άμεσα εφαρμογή στις συμπεριφορές και την σκέψη μας.