Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων

Στην παλη για την αντιμονοπωλιακη συσπειρωση των αυτοαπασχολουμενων
Συλλογικά, μαχητικά για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος των ΕΒΕ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Με τους αγωνες εργαζομενων και αυτοαπασχολουμενων να καταργηθει στην πραξη ο νομος για την καταργηση της Κυριακατικης Αργιας






Εκατονταδες υπογραφες εχουν συγκεντρωθει κατω απο το καλεσμα της ΠΑΣΕΒΕ για την υπερασπιση της Κυριακατικης αργιας, εναντια στον νομο που βαζει ουσιαστικα ταφοπλακα στη δυνατοτητα των μικρομαγαζων να μεινουν ζωντανα ενω ανοιγει διαπλατα τις πορτες στις πολυεθνικες του εμποριου να αλωσουν την αγορα.

Ο εγκληματικος αυτος νομος της Κυβερνησης να καταργηθει στην πραξη, με την σθεναρη αντισταση των αυτοαπασχολουμενων, των εμπορουπαλληλων, ολου του λαου.

Την Κυριακη 3 Νοεμβρη θα δωσουμε μια πρωτη απαντηση στα σχεδια Κυβερνησης και κεφαλαιου, ΕΕ και μονοπωλιων.

Τον αγωνα μας θα τον συνεχισουμε υπερασπιζομενοι τη ζωη και το μελλον μας, την επιβιωση μας.

Απαιτουμε τωρα απο τον Αντιπεριφερειαρχη Κο Κουκιαδακη να ταχτει ξεκαθαρα εναντια στον νομο, αυτο εχουν ηδη κανει η συντριπτικη πλειοψηφια των φορεων του Ηρακλειου, αυτο εχουν δειξει με πολλους τροπους οι χιλιαδες αυτοαπασχολουμενοι εμποροι, οι χιλιαδες εμπορουπαλληλοι.

Κατω τα χερια απο την Κυριακη αργια

Την Κυριοακη 3 Νοεμβρη μενουμε κλειστα, συγκεντρωνομαστε στις 10 το πρωι στην Δικαιοσυνης κοντα στο καταστημα ΖΑΡΑΣ στην συγκεντρωση που καλει το Σωματειο Ιδιωτικων Υπαλληλων.

Κανενα μικρομαγαζο ανοικτο, να μην  περασει ο νομος

Επιτροπη Εμποριου της ΠΑΣΕΒΕ